ΕΤΑΙΡΙΑ

Η βασική σκέψη που οδήγησε στη δημιουργία της BIONIS ήταν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τρόφιμα μικρών παραγωγών σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουν να υπάρχουν μικροί παραγωγοί, ώστε να μπορέσουν να μεταλαμπαδεύσουν και στην επόμενη γενιά την πολύχρονη πείρα τους στον τομέα της βιολογικής γεωργίας.

Όλοι οι παραγωγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε - και που ορισμένοι εξ αυτών ανήκουν στην πρώτη γενιά του κινήματος των βιολογικών προϊόντων - έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή από την εταιρεία μας. Τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά και διατηρούμε εξαιρετικές επαφές μαζί τους.

Γνωρίζουμε ότι όλοι τους αγαπούν και υπερασπίζονται, όπως και εμείς άλλωστε, τα προϊόντα τους.

Όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας έχουν παραχθεί με αγάπη και φροντίδα για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες μας από παραγωγούς που εφαρμόζουν υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας.

Τα προϊόντα που εμπορεύεται η BIONIS απευθύνονται σε καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την ποιότητα και για την υγεία και καλύπτουν διάφορους γευστικούς προσανατολισμούς που είναι απαραίτητοι σε κάθε καλή κουζίνα.

Η BIONIS προσφέρει κυρίως προϊόντα από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ - ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!